Handen uit de mouwen op zaterdagmorgen 11 maart!

  • februari 20, 2017

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De aangemelde klus van DOS’46 is het opknappen van de materiaalcontainer op het veld.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ons zaterdagmorgen 11 maart vanaf 8.30 uur komt helpen om de materiaalcontainer op het veld op te knappen? De container is jaren geleden aangeschaft en is nodig aan onderhoud toe. Wij gaan de container eerst schoonspuiten en daarna in de verf zetten. De binnenkant gaan we opruimen en op orde brengen, zodat deze voor het komende veldseizoen weer helemaal op orde is.

Meer informatie over de klus op http://nldoet.nl/klus/26620.
Aanmelden kan via sjoerdvandijk@dos46.nl of liesbethvandervegt@dos46.nl.

Jij komt toch ook!