Oproep voor 50e Kampweek (en inschrijving geopend)!

  • februari 16, 2017

De eerste week van de zomervakantie zal weer de mooiste week van het jaar worden voor de jeugd van DOS’46, maar dit jaar zal de Dynamic No-Break Kampweek extra bijzonder worden: het is namelijk alweer de 50e editie! In 1967 werd de allereerste Kampweek gehouden, toen nog op Sportpark Tussenboerslanden. Maar 49 edities later heeft de Kampweek groepsaccommodaties door heel Noord- en Oost-Nederland gezien en heeft het honderden kinderen (en kampleiding) onvergetelijke ervaringen gegeven.

En dat moet gevierd worden! Naast een reünie voor oud-kampleiding (uitnodiging volgt later) wil de huidige kampleiding de leukste herinneringen van 50 jaar Kampweek verzamelen, zodat ze de kinderen dit jaar kunnen meenemen in een tijdmachine om die herinneringen opnieuw te beleven. Ben jij ooit mee geweest op Kampweek? Stuur dan een e-mail naar kampweek@dos46.nl met jouw leukste herinnering aan een activiteit of spel, zodat de huidige kampleiding daar mee aan de slag kan!

Daarnaast zijn de inschrijvingen ook weer geopend! Kinderen kunnen zich vanaf vandaag weer aanmelden via www.dos46.nl/kampweek.