IN MEMORIAM – MARIJN ISRAËLS

  • februari 11, 2017

Ons bereikte het droevige bericht dat onverwacht en veel te vroeg is overleden oud-speelster van onze vereniging Marijn Israëls. Zij is donderdag 9 februari overleden op 27-jarige leeftijd na een tragisch ongeval.

Marijn is in de jeugd overgekomen van UDI naar DOS’46, waar zij successen boekte met de junioren. In het seizoen 2006/2007 promoveerde zij met A1 van de overgangsklasse naar de hoofdklasse in de zaal, het seizoen daarop deden zij dit nogmaals op het veld. In 2008 ging Marijn over naar de senioren, waar zij onderdeel uitmaakte van de A-selectie en vervolgens in het derde heeft gespeeld.

Marijn woonde samen met haar vriend, en tevens oud-DOSser, Daniël Lewerissa in Kampen.

Wij wensen Daniël en de familie heel veel sterkte toe met dit verlies.