Daniël Hulzebosch stopt als hoofdtrainer

  • februari 7, 2017

Daniël Hulzebosch stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer bij DOS’46. De Nijeveense coach sluit hiermee een periode van drie jaar af bij de Korfbal League-club. Hulzebosch en DOS’46 gaan in goed overleg uit elkaar.

‘We hebben besloten na drie goede jaren er niet een vierde achteraan te knopen,’ aldus Hulzebosch. ‘Voor de club is het een goed moment voor nieuw elan en voor mij een goed moment een nieuwe uitdaging aan te gaan. Plannen in die richting lopen er zeker.’ Ook met Haralt Lucas heeft DOS’46 overlegd geen vierde jaar in te gaan als assistent-trainer.

Daniël Hulzebosch sluit een succesvolle periode af. De clubman bracht DOS’46 drie jaar geleden terug in de Korfbal League. Vorig seizoen wisten de Nijeveners zich te handhaven op het hoogste niveau. Momenteel staat DOS’46 op de zesde plek in de Korfbal League.