Eerste 4 tegen 4-toernooi groot succes

  • januari 24, 2017

De eerste editie van het 4 tegen 4-toernooi voor (oud-)leden van DOS’46 trok vrijdagavond 27 sportievelingen. Ruim een uur lang speelden zij monopartijtjes in verschillende teams. Voor sommige deelnemers was het al even geleden dat ze de korfbalschoenen uit de kast hadden gehaald, maar korfballen is net fietsen; je verleert het niet!

Apart van elkaar hadden Kristel Meijer, Harm Jan Timmer, Richard Tempelman en Robert Westenbrink het hoogste aantal punten verzameld, waarna laatstgenoemde het beslissende schotpartijtje won en zich de winnaar van de avond mocht noemen. Na afloop werd er genoten van een hapje en drankje was het nog lang gezellig.

De volgende editie van het 4 tegen 4-toernooi vindt plaats op vrijdag 17 februari. We beginnen dan om 20.45 uur. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Commissie breedtekorfbal