Goede prestaties DOS’46 op Korfbal Challenge 2016

  • januari 5, 2017

De dagen tussen Kerst en Oudjaarsdag werden ook vorige week door het KNKV gevuld met de Korfbal Challenge: vier dagen topkorfbal in het Topsportcentrum Rotterdam en DOS’46 was goed vertegenwoordigd!

Op maandag werd er geopend door RTC-Noord U17, met Rick als coach, en als spelers Lynn, Marit, Silke, Bonne, Danni, Luc, Mart M. en Hielke. Er werd alleen verloren van West zodat op woensdag aangetreden kon worden in de finale. Die ging helaas verloren, maar er was wel een selectie in Oranje voor Bonne. Mart V. speelde met RTC-Oost U17 een prima toernooi en dat resulteerde ook in een selectie voor Oranje! Beide spelers gefeliciteerd!

Donderdag en vrijdag speelde RTC-Noord U19 met ook daarin een ruime vertegenwoordiging uit Nijeveen: Fardau, Ilse, Jesse, Kaj, Julian, Ramon, verzorger Yolanda en coach Harmen draaiden een prima toernooi, hetgeen resulteerde in een vijfde plek.

Op vrijdag speelde RTC-Noord U15 onder begeleiding van Liena. Hieke en Hessel speelden zich naar een verdienstelijke tweede plaats.

In het avondprogramma speelde de internationale korfbaltop tegen elkaar. Jelmer met de Tulips. Kim, Nienke, Leander en Harjan speelden met Jong Oranje. Zij lieten een prima indruk achter en we hopen dat ze de vorm meenemen naar Nijeveen.