Vrijdagavond = gezellige trainingsavond!

  • januari 1, 2017

Vrijdagavond 20 januari in De Eendracht: een ouderwets gezellige trainingsavond. Die avond spelen we van 21.45 tot 23.00 uur een 4 tegen 4-toernooitje, bedoeld voor iedereen die bij DOS’46 in de senioren speelt en/of traint. Ook als je eerder bij DOS’46 hebt gekorfbald ben je van harte welkom! Deze avond speel je in wisselende teams en uiteindelijk zal één iemand de winnaar zijn, maar lekker ongedwongen korfballen staat voorop! Na afloop is het uiteraard tijd voor een drankje. Kom je niet korfballen, dan kun je altijd een kijkje komen nemen en een drankje meedrinken!

Mocht dit toernooitje een succes blijken te zijn, dan zal dit elke maand worden georganiseerd.

We zien je graag 20 januari in De Eendracht!

Voor vragen en opmerkingen:

Commissie breedtekorfbal: breedtekorfbal@dos46.nl