Uitnodiging: Presentatie voor ouders over jeugdopleiding DOS’46

  • december 8, 2016

Beste ouders,

Meer weten over de “ins en outs” van de Jeugdopleiding van DOS’46? Kom dan a.s. zondag naar de kantine van sporthal de Eendracht!

Tijdens de de 5e KorfbalXtra (intern) training van a.s. zondagochtend 11 december zal Hoofd Jeugdopleiding Jelmer Jonker een presentatie verzorgen over de doelen en de aanpak van de jeugdopleiding van DOS’46. Alle ouders van spelende jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie of thee de presentatie bij te wonen. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

De presentatie wordt 2 keer gegeven:

Om 9.30: voor de ouders van de kangoeroe / F, E en D-jeugd
Om 11.00: voor de ouders van C, B en A-jeugd

Ben je van plan om te komen? Laat het ons dan weten via een aanmelding op kid@dos46.nl onder vermelding van naam, aantal ouders en de tijd van de presentatie. Op die manier weten wij namelijk hoeveel koffie en thee we zondag klaar moeten zetten!

Alvast bedankt en tot a.s. zondag!

Commissie KID / Jeugd