DOS Decembertoernooi op vrijdag 23 december

  • december 1, 2016

Het 5e DOS Decembertoernooi vindt plaats op vrijdagavond 23 december 2016 in sporthal De Eendracht. Tijdens het toernooi worden mono-korfbalwedstrijden (4 tegen 4) gespeeld van 10 minuten. Hoeveel wedstrijden dat zijn, hangt af van het aantal teams  dat meedoet. Een team bestaat uit 4-6 personen. De korven staan op seniorenhoogte en er wordt gespeeld met een K5 bal.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar (lid of geen lid)

Tijdstip: Startschot eerste wedstrijd 20.00 uur (19.45 aanwezig, zodat we op tijd kunnen beginnen)

Inschrijfkosten: € 10,- per team

Je kunt je team opgeven door – vóór 20 december – een mailtje te sturen naar acd@dos46.nl . Zorg voor een leuke passende teamnaam!

Ook dit jaar zal er in de pauze een leuke/gezellige activiteit worden georganiseerd, waaraan iedereen die in de sporthal is kan meedoen. Voorwaarde is wel dat je een Kerstcadeau mee moet nemen om de sporthal in te kunnen. Zelf ga je ook niet met lege handen naar huis !

Het belooft een leuke gezellige avond te worden. Geef je dus snel op!

decembertoernooi

Met vriendelijke groet,

ACD