In memoriam Wolter Flinkert

  • november 27, 2016

Na een periode van afnemende gezondheid is in de vroege ochtend van dinsdag 22 november op 85-jarige leeftijd overleden Wolter Flinkert. Wolter was oud-lid, donateur en vooral een trouwe supporter die tot vorig jaar regelmatig DOS’46 heeft aangemoedigd langs de lijn.

Korfbal was een rode draad in zijn gezin. Samen met zijn vrouw Roelie, die in maart 2016 is overleden, waren ze op verschillende manieren actief betrokken bij DOS’46. Hun kinderen en kleinkinderen zijn nog steeds betrokken bij onze vereniging. Zeventien jaar heeft Wolter in de halcommissie gezeten. Samen hebben Wolter en Roelie bij de veteranen gekorfbald en samen hebben ze ook 20 jaar de DOSsertjes verzendklaar gemaakt.

Wij wensen de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.