Brainstormavond: De prijs van onze ambitie, wat is het jou waard?

  • november 13, 2016

Brainstormavond voor leden en ouders jeugdleden: ‘De prijs van onze ambitie, wat is het jou waard?’. Op maandagavond 28 november om 20.00 uur in de veldkantine. Jij komt toch ook?

Wij gaan graag het gesprek hierover aan en zijn benieuwd naar jullie beeld en verwachting hierbij. Een externe begeleider leidt de avond in goede banen.

Stip op de horizon DOS’46
De gezonde korfbalvereniging zijn, die vanuit haar eigen jeugdopleiding – KID – (voldoende) doorstroom genereert voor de selectie die op hoog niveau speelt én de vereniging is waar ieder lid, van jong tot oud in een veilige omgeving, plezier heeft en waardering krijgt, ongeacht talent, niveau of afkomst.

De stip hebben we, en nu?
Korfbal voor iedereen, en dat betekent? Topkorfbal anno 2016, wat houdt dat in? Wat willen we onze eigen jeugd bieden? KID Extern, hoe ver gaan we? Hoe zetten we breedtesport goed neer? Hoe krijgen we arbitrage op orde? Wat verwachten we van vrijwilligers? Leuke niet-korfbalactiviteiten organiseren? Een up to date accommodatie, hoe? Wat kost ambitie? Wat betekent ambitie voor sponsoring? Wat is onze boodschap? Wat betekent dit voor communicatie? Etc., etc.

Heb je op voorhand vragen over of suggesties voor deze avond? Neem contact op met een van de bestuursleden.

Henk Jonker – Frank Meulenkamp – Ron Raterman – Ronnette Keizer Sjoerd van Dijk – Liesbeth van der Vegt

Bekijk de uitnodiging: 161128-uitnodiging-brainstormavond