Geef je op voor de Pubquiz !

  • oktober 25, 2016
Hoeveel tanden en kiezen heeft een volwassen persoon?*
Op vrijdagavond 25 november is er de 5e Pubquiz van DOS’46! Een avond vol plezier, spanning en spektakel in de veldkantine. Iedereen van 16 jaar en ouder die DOS’46 een warm hart toedraagt is van harte welkom om mee te doen met de Pubquiz. De speluitleg start om 20.30 uur en de eerste vraag zal om 20.45 uur worden gesteld. De quiz bestaat uit acht ronden, waarvan 1 plaatjesronde en 1 muziekronde. De zes andere rondes zullen bestaan uit gevarieerde vragen op mhet gebied van sport, wetenschap, geschiedenis, biologie en nog veel meer.
Een team mag uit minimaal twee en maximaal vijf personen bestaan. Per deelnemer vragen we één euro entree.
Aanmelden kan door vóór 22 november 2016 een mailtje te sturen naar acd@dos46.nl. Graag even vermelden wat je teamnaam is en uit welke personen je team bestaat.
Tot 25 november! Fabian, Lars, Lisanne & Bert
*32 is het goede antwoord!