DOS’46 weer goed vertegenwoordigd in RTC-Noord

  • september 27, 2016

De afgelopen weken zijn de selectiewedstrijden voor de verschillende RTC-Noord teams georganiseerd en ook dit seizoen is DOS’46 weer goed vertegenwoordigd.

RTC-Noord U17 wordt getraind door Rick en hierin zullen Bonne, Hielke, Danni, Luc, Mart, Lynn, Marit en Silke onze club vertegenwoordigen. Danni en Bonne zijn opgegeven voor de voorselectie van Oranje U17.

RTC-Noord U19 sloot maandagavond de voorbereiding af in Sportstad Heerenveen. Fardau, Ilse M, Jesse, Ramon en Julian F. kregen van trainer Harmen te horen dat zij in de noordelijke selectie zitten en Kaj krijgt na herstel van zijn blessure nog een kans om zich er in te spelen. Julian, Fardau en Ilse zijn uitgenodigd voor de voorselectie van Oranje U19.

RTC-U15 is onder leiding van Liena nog bezig in het selectieproces. Ook hierin spelen nog DOSsers. Dit jaar is er geen U13 meer.

De commissies KID en Topkorfbal feliciteren alle geselecteerden en wensen spelers en trainers veel succes en plezier!