DOS’46 vs. Oranje & gratis inlooptrainingen!

  • september 3, 2016

UPDATE: Clinics en inlooptrainingen Nederlands team trekken 1600 kinderen: VERSLAG EN FOTO’S
———————————————————-
DOS’46 krijgt Oranje op bezoek! DOS’46 treedt dinsdagavond 13 september aan tegen het Nederlands korfbalteam. Diezelfde avond spelen de internationals ook onderling een oefenduel. Het korfbalspektakel vindt plaats in de Kroes Arena in sporthal De Eendracht (Nijeveen) en begint om 20.00 uur. Voor kinderen tot en met 14 jaar is de entree gratis! Vanaf 15 jaar bedraagt de entree 5 euro. Kaartverkoop vindt plaats aan de deur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de wedstrijd staan Oranje en DOS’46 uiteraard klaar om handtekeningen uit te delen en met jou op de foto te gaan!

Voor wie niet naar de sporthal kan komen, heeft DOS’46 een livestream beschikbaar gesteld. De wedstrijd is te bekijken via DEZE link.

Gratis inlooptrainingen Oranje (14 september, 13.30 uur)
Op woensdagmiddag 14 september verzorgen de internationals van 13.30 tot 15.30 uur gratis inlooptrainingen in Meppel, Nijeveen, Havelte en Ruinerwold. Zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool en wil je korfballen met de beste korfballers van de wereld? Geef je dan op voor een gratis inlooptraining op een locatie naar keuze! Na afloop van de inlooptraining ontvang je een tof aandenken!

Meppel
Veld Meko’74: Sportpark Koedijkslanden 14 – Opgave via Meppel Actief

Nijeveen
Veld DOS’46: Tussenboersweg 8 – Opgave via Meppel Actief

Havelte
Veld UDI: Havelterschapendrift 22 – Opgave via e-mail naar udi.havelte@knkv.nl (ovv naam, leeftijd en e-mailadres)

Ruinerwold
Veld KIOS – Dijkhuizen 68-A – Opgave via e-mail naar kios.ruinerwold@knkv.nl (ovv naam, leeftijd en e-mailadres)

Clinics op basisscholen
Oranje bezoekt op dinsdag 13 en woensdag 14 september diverse basisscholen in Meppel, Nijeveen, Havelte en Ruinerwold om daar clinics te verzorgen voor de groepen 3, 4, 5 en 6. Opgave hiervoor is gegaan via Meppel Actief.

EK korfbal
Het bezoek van Oranje aan de regio Meppel is onderdeel van een oefentrip ter voorbereiding op het EK korfbal in Dordrecht in oktober.

Meppeler Courant
De Meppeler Courant is mediapartner van het tweedaagse evenement in het land van de Meppeler Courant.