Lara Kreikamp kiest voor DOS’46

  • augustus 18, 2016

De twintig jarige Lara Kreikamp heeft er voor gekozen om komend seizoen te spelen in de rood-zwarte kleuren van DOS’46. Lara heeft haar hele korfballeven al gespeeld bij Unitas in Harderwijk en kwam de laatste jaren uit voor het eerste team. De afgelopen periode is de inwoonster van Harderwijk geselecteerd geweest voor Oranje U16 en Oranje U19.

“Behalve het spelen op het hoogste niveau van Nederland, past de club mij denk ik ook heel erg goed. DOS’46 staat bekend om zijn combinatie tussen topsport en de warmte van de club. Het doe-maar-normaal gedrag van de club vind ik ook erg sterk.”

De vierdejaars studente sportmanagement aan de CALO in Zwolle sluit aan bij de start van de voorbereiding van de selectie. De commissie Topkorfbal is erg blij met de keuze van Lara en wenst haar veel plezier en succes toe bij DOS’46.