Programma oefendag zaterdag 27 augustus

  • augustus 11, 2016

Beste jeugdleden van DOS’46,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en voor jullie betekent dat een nieuw team en nieuwe tegenstanders. Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen organiseert KID op zaterdag 27 augustus a.s. een oefendag op sportpark Tussenboerslanden in Nijeveen. Ieder team, met uitzondering van de A1/A2/B1/C1, speelt op de oefendag 1 of 2 oefenwedstrijden. De tegenstanders voor die dag zijn jeugdteams van Unitas/Perspectief uit Harderwijk en korfbalvereniging Emmeloord.

Voor A1/A2/B1/C1 zijn andere oefenmomenten gepland, de spelers uit deze teams worden daar door hun trainers over geïnformeerd.

In de bijlage is het volledige overzicht te vinden.

Daarnaast zullen de trainingen weer gaan starten vanaf 22 augustus.

Oefendag zaterdag 27 augustus 2016