Vrijwilligers opgelet!

  • juni 30, 2016

Onderstaand bericht ontving DOS’46 van Meppel Actief. Ben jij vrijwilliger bij DOS’46? Laat onderstaande uitnodiging dan niet aan je voorbij gaan. Een gezellige en culinaire avond als blijk van waardering. En eerlijk is eerlijk, jij als vrijwilliger hebt dit echt wel verdiend! Geef je dus snel op!

Beste vrijwilliger,

Dit jaar organiseren wij in opdracht van de gemeente Meppel een grote waarderingsactie voor vrijwilligers van de gemeente Meppel. Vrijwilligers in het zonnetje zetten tijdens “Proef en Beleef Meppel”.

Op vrijdag 30 september 2016 van 16.00 tot 19.00 uur bieden wij alle vrijwilligers in de gemeente Meppel als dank en waardering een fantastisch culinair evenement  “Proef en Beleef Meppel” aan in de Plataan in Meppel.

Tijdens het evenement kunnen vrijwilligers proeven van een grote diversiteit aan culinaire producten uit de gemeente Meppel. Daarnaast kunnen zij genieten van streekkunst met een doorlopend programma van muziek en klein theater uit de gemeente Meppel. Er wordt tevens een beweegmarkt met workshops aangeboden met onder meer een vrijblijvende fit-test.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich, het liefst zo snel mogelijk, aanmelden voor uiterlijk 1 september 2016 via:

www.welzijnmw.nl/vrijwilligerswerk/waarderingmeppel

In september ontvangt de vrijwilliger een ontvangstbevestiging per e-mail. Dit is het toegangsbewijs voor “Proef en Beleef Meppel”. Wilt u meerdere vrijwilligers tegelijk aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: waardering@welzijnmw.nl.   

Volg ons ook op Facebook en ontdek ons nieuws
over vrijwilligerswerk en Proef en Beleef Meppel.

Voor vragen kunt u contact opnemen via:
E waardering@welzijnmw.nl
T 06 – 101 99 181 / 06 – 194 646 74