Op de hoogte van de laatste nieuwtjes…

  • juni 3, 2016

Vind je het leuk om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes van DOS’46? Wil je die op een creatieve manier delen op Facebook, Twitter en website? Dan is de dynamische communicatiecommissie iets voor jou!

Samen met de andere leden van de commissie houd je de DOS-leden en het grote publiek op de hoogte van alles wat er gaande is in de club. Als onderdeel van een commissie waarin veel kanalen samenkomen zul je ontdekken hoe dynamisch onze vereniging is, zowel op sportief als recreatief gebied!

Ben je geïnteresseerd? Laat het weten via communicatie@dos46.nl. Is je interesse wel gewekt maar twijfel je toch om de stap te nemen? Laat het ook dan weten, dan kijken we samen met jou of er op communicatie-gebied iets leuks voor jou in het vat zit! Dus: twijfel niet langer en stuur dat mailtje!