Halve finale NK voor DOS’46 2 en B1

  • mei 30, 2016

Voor de meeste teams zit de competitie erop, echter voor een aantal ploegen krijgt de competitie nog een staartje. En misschien wel een gouden staartje zelfs! DOS’46 is namelijk nog met twee teams vertegenwoordigd in de strijd om het Nederlands Kampioenschap.

DOS’46 B1 is in de Aspiranten Hoofdklasse A bovenaan geëindigd en moet het a.s. zaterdag, 4 juni, opnemen tegen TOP/Quoratio B1 uit Sassenheim, winnaar van de Aspiranten Hoofdklasse B. Deze wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein bij EKVA in Almere (adres: Fanny Blankers-Koen sportpark, Marathonlaan 14) en zal starten om 12.30 uur. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de finale op zaterdag 11 juni in Bennekom.

DOS’46 2 eindigde ook op de eerste plaats in hun competitie, de Reserve Ereklasse A. Zij mogen het in een kruisfinale opnemen tegen DeetosSnel 2 uit Dordrecht, de nummer twee van Reserve Ereklasse B. Deze wedstrijd wordt vrijdagavond 3 juni a.s. gespeeld om 21.00 uur in de Multiselect Arena te Nijeveen. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich voor de finale die eind volgende week op een nader te bepalen plaats en datum gespeeld gaat worden.

Beide DOS’46-teams kunnen uw steun en support goed gebruiken dit weekend!