DOS jeugd geniet van speeltuin- en outdoormiddag Havelte

  • mei 18, 2016

Vanmiddag trok een karavaan auto’s uit Nijeveen naar Havelte. Op naar de speeltuin- en outdoormiddag! Onder leiding van Iris en Marieke werden de E- en D-jeugd uitgedaagd met verschillende spellen en levend stratego.

Terwijl zij de bossen onveilig maakten, genoten de Kangoeroes en F-jes van gave nieuwe speeltuintoestellen en ‘waterbedriegertjes’. Er werd volop gelachen, gerend en geklommen en sommigen werden natuurlijk kleddernat. Gelukkig hadden de meesten droge kleding mee. Voor anderen was er reservekleding. Tussendoor was er tijd voor limonade en chips en voor we het wisten was het alweer tijd om deze leuke middag met een ijsje af te sluiten.

We willen alle ouders en opa’s en oma’s bedanken voor het meerijden!
Mede daardoor konden we deze geslaagde middag organiseren. BEDANKT allemaal!

Bekijk hier alle foto’s.