DOS’46 goed vertegenwoordigd op RTC-toernooi

  • april 26, 2016

De velden van SKF uit Veenendaal zijn ook dit jaar tijdens Koningsdag het strijdtoneel voor de zes Regionale Talenten Centra (RTC’s). In vier onderlinge competities per leeftijdscategorie wordt er uitgemaakt welk RTC met de eer gaat strijken.

Wij wensen de spelers Cerèn, Jorne, Friso (allen U13), Sterre, Hieke, Silke, Luc (allen U15), Ramon, Jesse, Kaj, Julian (allen U17), Femke, Ilse, Latisha, Kim, Julian, Henk-Mart, Sven, Martijs en Leander (allen U19) en de begeleiding Liena, Carolien, Rick en Wim ontzettend veel plezier en succes. Mart speelt mee met RTC-Oost U15 en ook onze nieuwe leden Fardau en Bonne zijn van de partij in RTC-Noord U17.

Update 28 april 2016:

Klik hier voor alle uitslagen en eindstanden van het toernooi!