Multiselect Arena geopend!

  • april 25, 2016

Afgelopen zaterdag is ons nieuwe kunstgrasveld op Sportpark Tussenboerslanden geopend. Het veld heeft de naam Multiselect Arena meegekregen, vernoemd naar de sponsor van het hoofdveld, Multiselect uit Ruinerwold. De officiële openingshandeling werd verricht door Fien Lucas (jongste lid) en Jan Baylé (oudste lid). Nadat zij de rood-zwarte strik hadden losgetrokken, bracht het toegestroomde publiek een toost uit op het nieuwe veld.

Voorzitter Henk Jonker roemde in zijn toespraak vooral de vele vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het nieuwe veld en dankte alle sponsors die de Multiselect Arena mede mogelijk hebben gemaakt. Voor de gelegenheid ontving DOS’46 van het KNKV een wedstrijdbal. ‘Als alle vrijwilligers een sterretje waren, dan zou het bij DOS’46 nooit meer donker zijn,’ aldus Irma Profijt van het KNKV Noord.