Ron van Gunst & Evy Wonink naar de Ziggo Dome!

  • april 13, 2016

Toen Kees Pieters belde met het verzoek om de contactgegevens van enkele juryleden van DOS’46 kwam er een brede lach. Een KNKV-juryvoorzitter had Kees gevraagd: ‘Ik wil die van DOS’46!’.

Het gaat hier om de kleine finale in de Ziggo Dome, waar gespeeld wordt om de derde en vierde plek. Deze wedstrijd zal gaan tussen Blauw-Wit Amsterdam en KZ/Hiltex. Ron van Gunst en Evy Wonink zullen bij deze wedstrijd deel uitmaken van de jurytafel!

‘Reeds heb ik een mail gestuurd aan alle juryleden van afgelopen seizoen om iedereen uit te nodigen voor de vrijwilligersavond en te benadrukken wat een goed seizoen er is gedraaid met alle jury’s. We hebben veel nieuwe mensen opgeleid en hebben geen enkele keer gehad dat er iemand is weggezonden of niet is op komen dagen. Dat zijn al twee successen. Nu er ook nog DOSsers worden gevraagd voor de Ziggo Dome bewijst dat nog eens hoe goed en belangrijk deze mensen zijn’, aldus Sven Bentum (KLM).

DOS’46 wenst Ron en Evy veel succes en plezier in Amsterdam!