Ook Bonne Bus kiest voor DOS’46

  • april 6, 2016

Afgelopen maandag heeft ook Bonne Bus (speler van Drachten/vd Wiel B1) bekend gemaakt volgend seizoen uit te komen voor de junioren van DOS’46. Hiermee volgt hij A1-speelster Fardau de Boer op, die een week eerder hetzelfde besluit nam.

Bonne is ruim vijf seizoenen bij Drachten/vd Wiel actief geweest. Voor zijn korfbalcarrière in Drachten speelde hij bij Quick ’21, de club uit zijn woonplaats Oudega. Bonne heeft in Drachten een zeer succesvolle tijd gehad. Van kampioenschappen tot NK’s spelen tot zelfs NK’s winnen. Daarnaast is Bonne in Drachten uitgegroeid tot een van Nederlands beste korfballers in zijn leeftijdscategorie.

Net als Fardau wil Bonne een stap hogerop, hij denkt dit bij DOS’46 te kunnen bewerkstelligen: “Ik heb 5 prachtige jaren bij Drachten gehad. Waarin Drachten mij de kans heeft geboden om me te ontwikkelen als korfballer, door goede trainers/coaches en mijn medespelers. Ik wil graag op een nog hoger niveau spelen en dit kan bij Dos’46. Een geweldige uitdaging waar ik erg naar uit kijk”.

Wij heten Bonne van harte welkom en wensen hem erg veel succes bij DOS’46.

Bron: KV Drachten/vd Wiel