In memoriam: Harry Schiphorst

  • april 5, 2016

Maandagmorgen 4 april is ons lid Harry Schiphorst in het bijzijn van zijn naaste familie op 49-jarige leeftijd overleden. De strijd die hij positief aanging tegen zijn ziekte heeft hij na vele jaren verloren.

Harry was al van jongs af aan te vinden binnen onze vereniging en heeft ook enkele jaren gekorfbald. De laatste jaren was hij vooral langs de lijn te vinden, onder andere bij zijn korfballende dochter Jaléne.

Op zijn vaste plekje op de tribune en langs de lijn heeft hij, zo lang mogelijk nog, de thuiswedstrijden van het eerste bezocht. Niet alleen om de wedstrijden te bekijken, maar ook voor de gezelligheid.

Met z’n kenmerkende lach en blauwe pet op, was duidelijk dat Harry aanwezig was. De markante persoon die Harry was gaan we missen.

Wij wensen Monique, Willian, Jaléne en verdere familie veel sterkte toe.

Ter nagedachtenis aan Harry wordt zaterdagmiddag voorafgaand aan de wedstrijd van A1 één minuut stilte in acht genomen. De condoleance is donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in dorpshuis De Schalle in Nijeveen.

Correspondentieadres: Dorpsstraat 28, 7948 BS Nijeveen