Vrijwilligersavond op vrijdag 22 april

  • maart 31, 2016

Zonder vrijwilligers kan geen enkele vereniging bestaan. Ook onze club niet. Denk aan al die mensen die het mogelijk maken dat alle teams hun wedstrijden kunnen spelen in de sporthal of op het veld, mensen die zorgen voor het onderhoud, de vrijwilligers die alles rondom wedstrijden organiseren, de trainers en coaches, de mensen die ervoor zorgen dat er altijd koffie is, de leden van de verschillende commissies; teveel om op te noemen.

DOS’46 wil haar vrijwilligers bedanken! Daarom vindt er op vrijdag 22 april een vrijwilligersavond plaats in de veldkantine. Wat er gaat gebeuren is nog een verrassing. In ieder geval is er de tweede helft van de avond een dj aanwezig.

De inloop is vanaf 20.00 uur, om 20.45 start er een leuke activiteit. Dan moet iedereen binnen zijn. De avond eindigt om 00.30 uur.

Noteer 22 april alvast in je agenda!