Reportage DOS’46 op Radio 1

  • maart 25, 2016

Het NPO Radio 1-programma Langs de Lijn En Omstreken, wie kent het niet? In dit programma worden met enige regelmaat een serie reportages bij een sportclub gemaakt waarin het gaat om mooie clubverhalen maar ook nadrukkelijk om de plek die de club inneemt in de lokale gemeenschap.

Toen verslaggever Edwin Cornelissen van Langs de Lijn En Omstreken contact opnam met de vraag of DOS’46 wilde meewerken aan een dergelijke serie hoefden we daar natuurlijk niet lang over na te denken. Wat een fantastische kans om aan de buitenwereld te laten zien wat een bijzondere club DOS’46 is!

De komende weken komt Edwin dan ook naar Nijeveen om opnames te maken voor het drieluik aan reportages die er uiteindelijk gaan komen. Morgenochtend, tijdens het ophalen van de spullen voor de rommelmarkt zal hij aanwezig zijn en ook volgende week zaterdag, 2 april, zal hij een groot deel van de ochtend en het begin van de middag op het feestterrein zijn om opnames te kunnen maken van de opbouw en aanvang van de rommelmarkt.

Daarnaast zal Edwin morgen ook een kijkje nemen bij ons nieuwe kunstgrasveld en een praatje maken met de aanwezige werkers aldaar.

Wanneer de reportage uitgezonden gaat worden op Radio 1 is nog niet niet bekend maar daarvan houden we u uiteraard op de hoogte!