In memoriam: Marja Vochteloo-Schiphorst

  • maart 25, 2016

Ons heeft het bericht bereikt dat ons lid Marja Vochteloo-Schiphorst op 25 maart is overleden. Na een ziekteperiode van twee jaar heeft ze in het bijzijn van haar gezin de strijd moeten opgeven. Marja is 69 jaar geworden.

Marja was sinds 1981 lid van onze vereniging en was een actieve en betrokken vrijwilliger. Ruim twintig jaar heeft zij, samen met Ammy Pruntel, de vervoersschema’s gemaakt voor alle jeugdteams. Daarnaast was ze actief betrokken bij de jaarlijkse rommelmarkt en de commissie lief & leed. Wekelijks was Marja in de sporthal of op het sportveld te vinden. Vele jaren heeft zij haar korfballende kinderen aangemoedigd, maar ook bij de wedstrijden van de selectie was zij altijd een graag geziene en gezellige supporter. Ze genoot van de contacten en praatjes langs de lijn en in de kantine, en was bij veel activiteiten te vinden.

Wij zullen ons Marja herinneren als een betrokken, warm en hartelijk persoon.

Wij wensen Klaas, haar kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Ter nagedachtenis aan Marja wordt zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijden van DOS’46 1 en 2 een minuut stilte in acht genomen.

Donderdagmiddag 31 maart om 14.00 uur wordt er in crematorium ‘Reestborgh’ – Edison 1 in Meppel – afscheid genomen van Marja. Vanaf 13.30 uur is er gelegenheid om de familie te condoleren en aansluitend is een ieder welkom om in ZIZO – Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel – een toost op Marja uit te brengen.

Correspondentieadres: Griftestuk 35, 7948 AH Nijeveen