Veel DOSsers in actie op U19 KWC

  • maart 21, 2016

Aanstaand Paasweekend vindt in Leeuwarden ’the U19 Korfball World Cup’ plaats. Vijftien landenteams, waaronder uiteraard Nederland, België en de Dominicaanse Republiek strijden om het officieuze Wereldkampioenschap.

DOS’46 is heel goed vertegenwoordigd. Vandaag hebben Kim Petersen en Leander Zwolle van bondscoach Leon Simons te horen gekregen dat zij definitief uitgenodigd zijn voor het oranje keurkorps. Beide: van harte gefeliciteerd!
Het toernooi wordt aangevuld met RTC-Noord U19. Ook hierin zijn veel DOSsers vertegenwoordigd. Femke van Zwol, Latisha van Halen, Julian Jobing, Martijs van Schie en Sven van Erp zullen Noord vertegenwoordigen en ook Henk-Mart van der Wal maakt nog een kans. Het team wordt gecoacht door Harmen Tjeerdsma en Wim Heite is als teammanager actief. RTC-Noord U19 speelt buiten mededinging mee.
Voor alle informatie over dit toernooi: http://www.u19kwc.com/