Nieuwe datum spelregelavond 23 maart

  • maart 15, 2016

Nadat de spelregel- en coachingsavond maandag 7 maart wegens ziekte is geannuleerd heeft de commissie KID een nieuwe datum gevonden. Op woensdag 23 maart om 19:30 uur. in de veldkantine geven Emiel Katoele en Rick Wessel een presentatie. Tijdens deze avond leren ouders op een speelse wijze meer over de spelregels van korfbal en krijgen zij tips hoe zij een team kunnen coachen wanneer dit in noodgevallen gevraagd wordt. Daarnaast wordt een presentatie gegeven over de jeugdopleiding van DOS’46, waarbij de ontwikkeling van korfballende kinderen aan bod komt en op welke manier onze vereniging probeert kinderen op een leuke en enthousiaste manier beter te maken. Ouders dienen zichzelf van te voren aan te melden bij Sanne Lok (sannelok86@gmail.com).