Rommelmarkt beleeft 40ste editie

  • maart 11, 2016

DOS’46 houdt op zaterdag 2 april de jaarlijkse rommelmarkt op het evenemententerrein tegenover sporthal De Eendracht. Een traditie inmiddels, want de rommelmarkt beleeft dit jaar alweer haar 40ste editie. DOS’46 maakt er ter gelegenheid van dit jubileum een extra grote en gezellige markt van. De aanvang is om 13.00 uur.

De ophaaldag vindt plaats op zaterdag 26 maart. Vanaf 9.30 uur komen de wagens langs om spullen op te halen in Nijeveen en een groot deel van het buitengebied. De DOS-vrijwilligers nemen goed verkoopbare spullen mee en geen grof vuil, witgoed, matrassen en grote meubels zoals bankstellen en grote fauteuils. We halen huis-aan-huis spullen op in Nijeveen, Kolderveen, Nijeveense Bovenboer, Kolderveense Bovenboer, De Klosse en de Veendijk.

 

Extra paar handen

De rommelmarktcommissie is altijd op zoek naar extra vrijwilligers, want om de hele markt in goede banen te leiden zijn veel paar handen nodig. Dus sta je niet op de lijst en lijkt het je leuk om eens te helpen bij de rommelmarkt (bijvoorbeeld bij het ophalen, uitladen, sorteren en/of verkopen), stuur dan een mailtje naar rommelmarkt@dos46.nl en meld je aan. Je zult zien hoe leuk het is om deze gezellige DOS-dag van nabij mee te maken!

 

Reclame

Je kunt ook enorm helpen door een beetje reclame te maken voor de markt, want wat zou het mooi zijn als we in ons jubileumjaar een recordaantal bezoekers trekken! Je kunt een mailtje sturen naar Helga Bolding (helgabolding@gmail.com) of contact met haar zoeken op Facebook en dan krijg je een affiche toegestuurd dat je op een goed zichtbare plek kunt ophangen. Veel bekendheid in de regio kan nog meer bezoekers trekken!

Rommelmarkt