Flinke domper voor Nynke Sinnema

  • maart 4, 2016

Ze zat heerlijk in de wedstrijd en er stonden al snel twee doelpunten op haar naam. Tot het moment dat ze een actie naar binnen maakte. De knie van Nynke Sinnema kwam niet goed terecht wat heeft geresulteerd in afgescheurde voorste kruisband en een meniscus die is omgeklapt.

Nynke is donderdag (03-03) naar de sportarts geweest om en MRI-scan te laten maken en ’s middags heeft ze de uitslag gekregen. Aanstaande maandag (7-03) gaat ze naar de orthopeed om het vervolgtraject te bespreken. Op haar Facebook pagina beschrijft Nynke: ”Dit is als een enorme klap binnengekomen en bewijst de kwetsbaarheid van de sport. Ik bekijk het nu van dag tot dag en het zal zeker nog een moeilijk traject worden. Maar ik zal er alles aan doen om er beter uit te komen en mijn lieve teamgenoten te supporteren vanaf de zijlijn, zodat we in de korfballeague blijven waar we horen!”. 

Wij wensen Nynke heel veel sterkte en een voorspoedig herstel!