Nieuw lid Business club: Bijker Landbouwmechanisatie uit Nijeveen!

  • maart 2, 2016

Bijker Landbouwmechanisatie is opgericht in 1983 en is gevestigd aan de Nijverheidsweg 7 op het industrieterrein in Nijeveen. Bijker Landbouwmechanisatie verkoopt, onderhoudt en repareert (als dealer van een groot aantal bekende merken) een uitgebreid palet aan grote en kleinere apparaturen. Met een uitgebreid assortiment zijn zij al jarenlang vaste leverancier van veel (agrarische) ondernemingen in een groot rayon.

24 uursservice
Ard Mennik en Jan van de Vegt staan vanaf 2009 aan het roer van dit bedrijf. Samen met een uiterst vakbekwame en enthousiaste groep medewerkers staan zij altijd klaar voor de klant. Indien er onverwachte problemen voorkomen biedt het Bijker-team zelfs ’s nachts de service die nodig is.

Werkplek
In 1994 is het een van de eerste bedrijven die zich vestigt op het bedrijventerrein “Spijkerserve” in Nijeveen. Aldaar bevinden zich naast een magazijn, showroom en kantoren, twee volledig uitgeruste werkplaatsen; één voor tractoren en tuin- en parkmachines, de andere voor landbouwmachines en constructiewerkzaamheden.

BP-keuringsstation
In het officieel erkend BP-keuringsstation worden complete motorchecks en veiligheidskeuringen uitgevoerd en op de testbaan kunnen ook de veldspuiten volgens alle normen worden gekeurd. Omdat de medewerkers ieder een eigen specialisme hebben is er voldoende ervaring en kunde aanwezig om alle voorkomende reparaties bij het bedrijf zelf uit te voeren.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website. Volg Bijker Nijeveen op Twitter of bezoek eens de Facebook pagina.