DOS’46 C1 gaat naar Eindtoernooi (Update!)

  • februari 25, 2016

DOS’46 C1 heeft een erg goede zaalcompetitie achter de rug en is als eerste geëindigd in de eerste klasse. De ploeg van Emiel en Max krijgt daarmee een verlenging van de competitie. Op 19 maart mag DOS’46 C1 deelnemen aan het Eindtoernooi C-jeugd 1e klasse: we mogen dit ook het NK noemen!

We wensen DOS’46 C1 heel veel succes en plezier!
In onderstaande afbeelding is het wedstrijdprogramma te vinden.
wedstrijdschema 2016.png
Update:
DOS’46 C1 is afgelopen zaterdag 4de van Nederland geworden op het NK 1ste klasse. Nadat de eerste wedstrijd in de poule tegen Fortuna/Delta Logistiek C1 verloren ging (4-6,) heeft de jonge ploeg uit Nijeveen de volgende 2 poulewedstrijden gewonnen. Tegen VEO C1 werd het 9-10, tegen Atalante C1 werd het 6-7. Voor de  3de/4de plek moest er gestreden worden tegen Maassluis C1. In een gelijkopgaande wedstrijd werd de ruststand bepaald op 6-6. Na de rust was het Maassluis dat een gaatje sloeg (8-11). Dit gaatje bleek te groot voor de ploeg uit Nijeveen. Maassluis C1 won de wedstrijd uiteindelijk met 10-12. Dit houdt in dat DOS’46 C1 4de van Nederland is geworden. Een knappe prestatie!