Phonedata sluit zich aan bij Businessclub

  • februari 22, 2016

Sinds de start van dit zaalseizoen is Phonedata lid van onze Businessclub. Het bedrijf van Martin Eggengoor is gevestigd in Hardenberg. De link met Nijeveen is zo snel gemaakt, want onze voorzitter Henk Jonker en Sven en Jelmer Jonker, spelers van DOS’46 1, zijn afkomstig uit Hardenberg. Aan de hand van een zoektocht om de livestream te optimaliseren heeft Phonedata een aantal materialen kunnen leveren en als gevolg hiervan is het bedrijf lid geworden van de Businessclub.

Phonedata levert communicatiediensten onder eigen label. Dit varieert van draadloze telefonie tot razendsnelle glasvezelverbindingen en Phonedata is daarmee vrijwel merkonafhankelijk. Naast het standaard ‘bellen via internet’ is het telefoniebedrijf ook sterk in het aanbieden van unieke mobiele oplossingen, zoals vast-mobiel integratie.

Eggengoor: ‘Hierbij wordt je mobiele toestel onderdeel van je vaste bedrijfscommunicatienetwerk. Zo kun je bijvoorbeeld bellen met je mobiele telefoon terwijl je vaste nummer wordt meegestuurd.’ Naast telefoniediensten levert Phonedata ook de ‘standaard’ oplossingen voor pinnen, alarm en TV. Bijzonder is inmiddels ook de koppeling tussen spraak en data. Ook communicatie met de PC of tablet is voor veel partijen nog nieuw. Hiervoor levert Phonedata Managed UC, wat staat voor Unified Communication. Dit is een geïntegreerde oplossing waarbij de computer of tablet is gekoppeld aan het telefoonsysteem. In het verlengde hiervan kan ook via video worden gecommuniceerd, is er een chatfunctie en kan er bijvoorbeeld gezamenlijk aan bestanden worden gewerkt.

Ook voor data clouddiensten heeft Phonedata oplossingen. Managed Office is één van de hardlopers. In de dienst is een volledig office pakket beschikbaar. Daarnaast worden er nog vele andere applicaties en diensten geleverd die maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. Iets wat Phonedata uniek maakt. Voor meer informatie kunt u de volgende websites bezoeken:

www.phonedata.nl

www.mobileblue.nl

www.phonedata.tv

Of neem een kijkje op Facebook of Twitter.