Verlenging zaalseizoen DOS’46 A1 en B1

  • februari 17, 2016

De jeugdploegen van DOS’46 spelen een uitstekend zaalseizoen en dat betekent onder andere dat DOS’46 A1 en B1 hun verblijf in de zaal gaan verlengen.

DOS’46 A1 mag in een serie van tenminste twee en maximaal drie beslissingswedstrijden uitmaken of ze de finale om het kampioenschap van Nederland in het Ziggo Dome mogen spelen. De nummer 1 in de poule speelt tegen de nummer 2 van de andere poule en begint met een uitwedstrijd. Wedstrijd 2 en eventueel 3 worden in de hal van nummer 1 gespeeld. De eerste wedstrijd is op 2 april.

Ook DOS’46 B1 doet het uitstekend en is de kampioen in haar poule geworden. De nummers 1 van de vier hoofdklasse poules spelen elk een beslissingswedstrijd tegen een nummer 2 uit één van de andere poules. De nummers 1 spelen hierbij in de eigen thuishal (DOS’46 B1 dus ook).

De B1 moet het opnemen tegen KCC uit Capelle aan den IJssel. De wedstrijd wordt 5 maart om 13.30 uur gespeeld, in sporthal De Eendracht! De winnaar van deze wedstrijd speelt vervolgens een wedstrijd in een neutrale hal tegen de winnaar van één van de andere drie wedstrijden. Wint B1 ook die wedstrijd dan wordt er een beslissingswedstrijd gespeeld in een neutrale hal om het kampioenschap van Nederland voor B-jeugd.

De commissie Topkorfbal wenst beide ploegen heel veel succes in hun race om de nationale titel!!

Zodra er meer bekend is omtrent deze wedstrijden zal dat hier vermeld worden.