Spelregelavond voor ouders van jeugdleden

  • februari 12, 2016

De KID commissie organiseert maandagavond 7 maart een ouderavond voor ouders van jeugdleden. Tijdens deze avond leren ouders op een speelse wijze meer over de spelregels van korfbal en krijgen zij tips hoe ze een team kunnen coachen, wanneer dit in noodgevallen van hen wordt gevraagd. Daarnaast wordt een presentatie gegeven over de jeugdopleiding binnen DOS’46, waarbij de ontwikkeling van korfballende kinderen aan bod komt en op welke manier onze vereniging probeert kinderen op een leuke en enthousiaste manier beter te maken.
Emiel Katoele en Rick Wessel nemen de organisatie en presentatie van deze avond op zich. De avond start om 19:30 uur en vindt plaats in de veldkantine.
Ouders dienen zich van te voren aan te melden, dit kan bij Sanne Lok (sannelok86@gmail.com).