DOS’46 zoekt video-coördinator

  • februari 12, 2016

De commissie Topkorfbal is per direct op zoek naar een coördinator voor de werkzaamheden rondom video-analyse, statistiek en livestream.

De werkzaamheden hebben betrekking op de eindverantwoordelijkheid voor het taggen en uploaden van videobeelden van DOS’46 1 en 2. De commissie Topkorfbal is op zoek naar iemand die uitdaging ziet om door te gaan met de groei van de livestream en video-analyse zoals die sinds juni 2015 is ingezet.

De video-coördinator valt onder de verantwoordelijkheid van de Korfbal League Manager. Deze functie wordt als vrijwilligerswerk uitgevoerd. Daarmee heb je gratis toegang tot wedstrijden van DOS’46 1 en 2. Een reeds aangeschafte halkaart kan vergoed worden.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sven Bentum. Wil je meer informatie? Dan staan Sven en Harmen Tjeerdsma klaar voor een gesprek om te komen tot een optimale invulling.

Voor meer informatie en interesse kan contact opgenomen worden met Sven Bentum via KL-manager@dos46.nl of 06-21377143.