Flinke impuls bestuur DOS’46

  • februari 5, 2016

Het bestuur van DOS’46 heeft een flinke impuls gekregen met drie nieuwe bestuursleden. Tijdens de ingelaste ledenvergadering van 3 februari is na een schriftelijke stemronde met zeer ruime meerderheid door de leden ingestemd met de toetreding. Henk Jonker is gekozen als voorzitter, Frank Meulenkamp als penningmeester en Ronnette Keizer als bestuurslid communicatie. Met deze drie nieuwe bestuursleden heeft het bestuur een flinke impuls gekregen qua bezetting en kan er weer goed vooruit worden gekeken en kunnen er stappen worden gezet. De komende periode bestaat vooral uit inwerken en nader kennismaken met elkaar en de vereniging als de omgeving waarin DOS’46 actief is. Tijdens de ALV is afscheid genomen van de teruggetreden bestuursleden Bert Baylé en Jeroen Anema.

Henk Jonker (53 jaar) uit Hardenberg is geboren en getogen in Nijeveen. Hij is werkzaam bij UWV als adviseur. Als klein jongetje is hij begonnen met korfballen bij DOS’46. Vanwege werk is hij in 1985 naar Hardenberg verhuisd en daar lid geworden van Juventa waar hij tot eind 2014 actief is geweest op verschillende fronten. Inmiddels was Henk, door zijn korfballende zonen Sven en Jelmer, actief geworden binnen DOS’46. Als sponsorcommissielid van DOS’46 was zijn belangrijkste taak het uitbreiden van de businessclub. Het voelde voor Henk als vanouds binnen de vereniging. Dit is mede de reden voor hem om de verantwoordelijkheid te nemen de uitdaging van voorzitter aan te gaan bij DOS’46. Met zijn bijdrage streeft hij naar stabiliteit van het bestuur en de onderlinge verbinding met de leden (nog meer) te verbeteren. Ook zal de vereniging in de toekomst verder moeten groeien en moet de vereniging zich buigen over het sportaanbod (voor elk wat wils) binnen DOS’46.

Frank Meulenkamp uit Nijeveen is sinds zijn jeugd al met plezier betrokken bij DOS’46. Hij zet zich al jaren in voor de vereniging; als kampleider, jeugdcommissielid en kascommissielid. Zelf k0rfbalt hij momenteel in het midweekteam van de vereniging. Hij is werkzaam als financieel consultant bij organisatieadviesbureau IJsselvliet te Zwolle. Door zijn werk heeft hij de nodige kennis en ervaring op het gebied van financiën wat goed te gebruiken is bij DOS’46. Zijn voornaamste doelen bij DOS’46 zijn ervoor zorgen dat de vereniging financieel gezond blijft en samen met de andere bestuursleden verder bouwen aan de professionaliteit van de vereniging.

Ronnette Keizer uit Meppel is moeder van jeugdlid Ramon Karsten (A2). Haar zoon is begonnen bij KIOS en speelt nu voor het derde jaar bij DOS’46. Zelf is ze steeds meer betrokken geraakt bij de vereniging via de denktank marketing en de kunstgrasveldcommissie. Ronnette werkt als projectleider bij bureau Zecht in Zwolle, een bureau voor strategie en communicatie. Dat ligt goed in het verlengde van haar taak als bestuurslid communicatie. Met haar kennis en vaardigheden wil ze graag, samen met de andere bestuursleden, bijdragen aan de stip op de horizon.

Wij wensen Henk, Frank en Ronnette veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

IMG_1628

Foto met van links naar rechts Ronnette Keizer, Henk Jonker en Frank Meulenkamp.
Fotograaf: Herry Borrink