Businessclub verwelkomt ook Woningontruiming Plus

  • februari 4, 2016

Sinds lopend zaalseizoen is Woningontruiming Plus uit Nijeveen lid geworden van de Business Club van DOS’46!
Woningontruiming Plus is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het ontruimen van woningen. Het werkgebied bevindt zich in Noord- en Midden Nederland.

Veel mensen denken bij woningontruiming aan gedwongen ontruimingen, maar daar houdt Woningontruiming Plus zich zeker niet mee bezig. Wat zij wel doen zijn bijvoorbeeld kleine verhuizingen naar seniorenwoningen of verzorgingshuizen. Ze voeren dan de verhuizing uit en zorgen dat de oude woning klaar is voor oplevering aan de woningstichting of voor verkoop van de woning. Ook wordt het bedrijf vaak ingezet bij overlijden van een familielid. Voor de nabestaanden is het opleveren van de woning emotioneel soms zwaar of er zijn praktische overwegingen om Woningontruiming Plus in te huren. Eerst komen de medewerkers langs om de situatie te bekijken en maken dan vervolgens een offerte op. Dat is altijd gratis en vrijblijvend. De werkzaamheden bestaan meestal uit het afvoeren van de boedel, het verwijderen van vloerbedekking, lampen, etcetera. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen door Woningontruiming Plus uitgevoerd worden.

Ook wordt de inboedel ingekocht bij een ontruiming. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk spullen te herplaatsen, zodat de afvalstroom zo klein mogelijk blijft. De meeste spullen worden ondergebracht bij verschillende goede doelen.

De betrokkenheid van Harry Schieving en zijn partner bij DOS’46 bestaat er sinds dochter Lisa vanaf haar 5e levensjaar lid is van de club. Ook zoon Milan speelt inmiddels het spelletje. Beide kinderen hebben de ouders zo enthousiast gemaakt dat zij nu zelf samen spelen bij de recreanten. Ook slaan ze geen thuiswedstrijd over van het 1e team. Zodoende vonden ze het dan ook een goede reden om zichzelf op deze manier aan DOS’46 te verbinden en zo een steentje bij te dragen.

Kijk voor meer informatie op de website www.woningontruimingplus.nl of bel met Harry Schieving 06-40251401.