Nieuw Businessclublid: Deficare

  • februari 3, 2016

Deficare
Deficare is een complete oplossing voor alle veiligheidsmiddelen binnen een organisatie. Voor een vast en laag maandbedrag levert, installeert en onderhoudt Deficare de veiligheidsmiddelen. De medewerkers krijgen jaarlijks een uitgebreide productuitleg zodat iedereen weet hoe de producten gebruikt moeten worden in een noodsituatie. Na een inzet komen ze langs om de producten weer klaar te maken voor gebruik. De materialen worden gratis vervangen, zowel periodiek als na een inzet. Kortom, alles geregeld voor een vast bedrag per maand. Deficare is een product van Defibrion, de exclusieve importeur van HeartSine AED’s en Evacusafe evacuatiemiddelen in de Benelux en Frankrijk.

Waarom Deficare?
Veel organisaties hebben de zorg voor hun veiligheidsmiddelen uitbesteed. Voor vrijwel elk product is een apart onderhoudscontract afgesloten. Er is een contract voor het onderhoud van de AED, voor het onderhoud van blusmiddelen, verbanddozen, noodverlichting, evacuatiemiddelen etc. Voor elk onderhoudsbezoek moet vaak een aparte afspraak worden gemaakt. Omdat voor elk veiligheidsmiddel een apart servicebezoek wordt gepland wordt veel tijd en geld verspild. Met Deficare heeft de klant één aanspreekpunt voor levering, installatie, onderhoud en service. Alle diensten worden tijdens één jaarlijks bezoek gecombineerd. Deficare biedt diverse voordelen:

  • Er hoeft maar één afspraak te worden gemaakt voor alle diensten;
  • Door alles tijdens één bezoek te combineren worden reistijd, brandstof en kosten bespaard (de klant is             goedkoper uit);
  • Door training jaarlijks te herhalen weet het team altijd hoe de veiligheidsmiddelen gebruikt moeten worden;
  • Alle zorg voor de veiligheidsmiddelen wordt volledig uit handen van de klant genomen;
  • De klant heeft geen hoge kosten voor aanschaf en onderhoud van de materialen maar betaalt een vast laag maandbedrag en zekerheid over de totale kosten.