Update & Oproep!! (Update)

  • februari 2, 2016

Zoals de meeste mensen weten zijn we druk bezig met het aanleggen van ons nieuwe kunstgrasveld. Afgelopen week zijn bijvoorbeeld de lichtmasten verplaatst, het schiet dus al aardig op. Helaas zijn er wat probleempjes ontstaan bij het aanleggen van het definitieve veld. Een aantal water drainages is verstopt geraakt, waardoor er nu extra werkzaamheden verricht moeten worden. Nu is de vraag wie er a.s zaterdag (6 februari) zou kunnen helpen met het verrichten van deze werkzaamheden op het sportveld, zoals drainages leggen of stenen op pallets leggen bij de oude LTS in Meppel! Henk zal later deze week doorgeven waar we precies moeten helpen! Wil je helpen? Stuur even een mailtje naar onderhoud@dos46.nl, alle hulp is welkom!

 

UPDATE:

Aanstaande zaterdag (13 februari 2016) beginnen de graafwerkzaamheden op het sportveld. De drainage buizen moeten bloot gegraven worden. Om 8:30 uur gaat er begonnen worden. Wil je helpen? Mailen naar onderhoud@dos46.nl, alle hulp is welkom! Wel moet er zelf een schep meegenomen worden.