Businessclub verwelkomt rietdekker René Bouwknegt

  • januari 21, 2016

Wederom kan de Businessclub een nieuw lid verwelkomen: Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt, een allround rietdekkersbedrijf uit ons eigen dorp Nijeveen. Voor zowel particulieren als aannemers in voornamelijk de provincies Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland worden opdrachten uitgevoerd. Het werkgebied bestrijkt een straal van ongeveer 30 kilometer rond Nijeveen, maar voor een leuk en uitdagend project wordt weleens een uitzondering gemaakt, getuige een uitgevoerde opdracht op Texel.

Het bedrijf kan u advies geven en van dienst zijn met al uw ‘rieten dakwerkzaamheden’. Denk hierbij aan nieuwbouw, onderhoud, vlechtwerk, reparatie en renovatie van het rieten dak. Door de ervaring met tal van projecten als boerderijen, woningen, schuren en diverse nieuwbouwprojecten hebben de werknemers voor iedere vraag een oplossing op maat en helpen zij graag om uw wensen te realiseren.

Het doel van Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt is om vakwerk op maat te leveren, waarbij kwaliteit voorop staat. Niet alleen bij de keuze van materialen, maar ook bij het contact met de klant. Het bedrijf is lid van de Vakfederatie Rietdekkers.  U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een advies over reparatie of onderhoud en over nieuwe daken.

René zelf zit met zijn personeel, indien het weer het toelaat, het hele jaar door op de daken en zijn vrouw Ria verzorgt een groot deel van de administratie. Ria en René volgen met plezier het korfbal van hun beide dochters Aniek en Lisa en vinden DOS’46 een club met goede uitstraling en ambities. Mede hierdoor is gekozen om zich aan te sluiten bij de Businessclub van de vereniging.

Rietdekkersbedrijf René Bouwknegt is te volgen via de website, Facebook, Twitter en Instagram.