In Memoriam Ties Sok

  • januari 7, 2016

Wij zijn diep geraakt door het plotselinge overlijden van ons lid Ties Sok op maandag 4 januari jl. De 60-jarige Ties was sinds zijn tienerjaren lid van onze vereniging. Hij heeft lange tijd actief gekorfbald; van jeugdspeler tot en met het vijfde team waar gezelligheid en enthousiast spel voorop stonden. Bij de veteranen is hij uiteindelijk gestopt als actief speler.

Als vrijwilliger heeft Ties zich ook vele jaren ingezet voor de vereniging. Bardienst op de maandagavond bij het kaarten, meedraaien in haldiensten, actief in de supportersvereniging en de bouw van de veldkantine. Vanaf het begin van de tachtiger jaren heeft hij als doener en stille kracht veel werk verzet in de onderhoudscommissie, zowel in en rond de sporthal als op en rond het veld.

Ties heeft als supporter vele wedstrijden van het eerste bezocht en de laatste jaren was hij ook langs de lijn te vinden bij zijn korfballende kleinkinderen.

Zijn inzet, support en betrokkenheid gaan wij missen.

 

Ons medeleven gaat uit naar Trijnie, André en Ria – Marit & Julia -, Erwin en Karin – Mick & Kaj.

 

Ter nagedachtenis aan Ties vindt bij de thuiswedstrijden van de seniorenteams tot en met dit weekend 1 minuut stilte plaats voorafgaand aan de wedstrijden.

De afscheidsdienst vindt plaats op maandag 11 januari 2016 om 11.00 uur in de aula van crematorium ‘Reestborgh’, Edison 1 in Meppel. Aansluitend is er in de koffiekamer gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken. Voorafgaand aan Ties zijn afscheid, is er van 10.00 tot 10.45 uur, de mogelijkheid om de familie te condoleren.

Correspondentieadres: Griftestuk 36 7948 AK Nijeveen

 

Rouwkaart de heer Ties Sok (def) proefdruk

Rouwkaart de heer Ties Sok (def) proefdruk2