Maaike Steenbergen toegevoegd aan selectie Nederlands team

  • januari 6, 2016

Maaike Steenbergen is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands team.

Maaike Steenbergen, die een uitstekend begin van het seizoen beleeft, is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands korfbalteam. Maaike zal zich de komende periode met het Nederlands team voorbereiden op het Europees Kampioenschap. Het Europees Kampioenschap zal in eigen land gespeeld worden van 22 tot en met 30 oktober 2016. Van de huidige selectie van het Nederlands team, dat momenteel uit twintig personen bestaat, zullen er in de aanloop naar het EK nog vier moeten afvallen. Naast Maaike Steenbergen is ook Jelmer Jonker (vanuit Jong Oranje) toegevoegd aan de selectie van het Nederlands team en hij draait ook mee in de selectieprocedure voor het Europees Kampioenschap in eigen land.

Klik hier voor het nieuwsbericht van NLKorfbal.nl.

Klik hier voor de reactie van Maaike op NLKorfbal.nl.

Klik hier voor een audiofragment van Wim Scholtmeijer (Bondscoach Nederlands team) met ALLsportsradio.