Janita Zantinge nieuwe fysiotherapeut A-selectie

  • december 24, 2015

Janita Zantinge (22) is sinds het begin van de Korfbal League-competitie de nieuwe fysiotherapeut bij de A-selectie. Janita woont in Ruinerwold en korfbalt al van jongs af aan bij Korfbalvereniging Kios in Ruinerwold. Daar speelt ze sinds een paar jaar in het eerste. Ook heeft ze sinds twee jaar de functie verzorger bij deze club op zich genomen.

In augustus is Janita afgestudeerd aan de opleiding tot Fysiotherapeut. Tijdens deze opleiding heeft ze een module sport gevolgd, die natuurlijk goed aansluit bij de functie van verzorger. Momenteel is ze werkzaam in Heerenveen en Meppel in verpleeghuizen met een revalidatieafdeling. Het combineren van haar opleiding Fysiotherapie en haar grootste hobby korfbal, is voor Janita een leuke en spannende uitdaging, die ze graag met DOS’46 aangaat.

De commissie Topkorfbal is heel blij met de komst van Janita en wenst haar erg veel succes en plezier (en weinig blessures) toe bij DOS’46.