DOS Nieuwjaarstoernooi

  • december 12, 2015

Na het succes van het Dos Decembertoernooi in de afgelopen jaren is er besloten ook dit jaar een korfbaltoernooi te organiseren. Dit jaar wordt het toernooi echter in een iets ander jasje gegoten. Om de nodige kilo’s en oliebollen eraf te sporten is er dit jaar gekozen voor het Dos Nieuwjaarstoernooi. Dit vindt plaats op zaterdagavond 2 januari 2016 in sporthal De Eendracht. Je kunt je met een team van maximaal 6 personen opgeven. Afhankelijk van het aantal teams dat meedoet spelen we een aantal wedstrijdjes mono-korfbal (4 tegen 4) van 10 minuten. De korven staan hierbij op seniorenhoogte en er wordt gespeeld met een K5 bal.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar (lid of geen lid)
Tijdstip: Startschot eerste wedstrijd 20.00 uur (19.45 aanwezig, zodat we op tijd kunnen beginnen)
Inschrijfkosten: € 10,- per team

Je kunt je per team opgeven door een mailtje te sturen naar acd@dos46.nl voor 27 december 2015.
Zorg voor een leuke passende teamnaam!

Iedereen die deze avond meedoet of een kijkje komt nemen in de sporthal is welkom, voorwaarde is wel dat je een nieuwjaarsgeschenk mee moet nemen om de sporthal in te kunnen. Je zal de sporthal dan ook niet met lege handen verlaten, maar zal bij het verlaten een presentje ontvangen.

Er wordt uiteraard voor een gezellige ‘Nieuwjaarsambiance’ gezorgd. In de pauze zal er aandacht zijn voor de DOSSER van het JAAR en tijdens de avond zijn er ook leuke prijzen te winnen bij de ’70 jaar DOS’46′-quiz.

Het belooft een leuke gezellige avond te worden. Geef je dus snel op!

Fabian, Lars, Lisanne en Bert.