Vuurwerkverkoop Nijeveen – Verenigingsactie

  • december 11, 2015

Al sinds een aantal jaren verkoopt Vuurwerk Nijeveen betrouwbaar CE-gekeurd vuurwerk aan de Dorpsstraat 77-79 in ons eigen dorp. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december is de winkel geopend voor verkoop. Op maandag 28 december vindt er al een voorverkoop plaats. Voor de genoemde dagen is het mogelijk om het vuurwerk uit te kiezen en aan te schaffen in de winkel maar misschien nog wel handiger (en meerdere voordelen), het is ook mogelijk om via www.vuurwerknijeveen.nl uw bestelling online te plaatsen, zodat deze klaar staat in de winkel tijdens de geopende dagen.

Dit jaar organiseert Vuurwerk Nijeveen een speciale actie voor de verenigingen in Nijeveen e.o., waaronder DOS’46. Bij een aankoop van minimaal € 10,00 ontvangt de klant een presentje en zal er 5% van het bestede bedrag worden geschonken aan DOS’46! Een erg mooie actie dus!

Geïnteresseerd? Tijdens de thuiswedstrijd van het 1e team tegen PKC/SWKGroep heb je misschien al een waardebon kunnen bemachtigen. Zo niet, download jouw waardebon hier en print ‘m uit.

Deze bon kan bij aankoop, of bij het afhalen van de bestelling, afgegeven worden bij de kassa. Is het bestede bedrag hoger dan € 10,00, dan ontvangt de koper een presentje en zal dus 5% van het aankoopbedrag geschonken worden aan DOS’46.