Businessclub heet Kapsalon Berta van harte welkom

  • november 25, 2015

Kapsalon Berta is al meer dan 30 jaar een begrip in Nijeveen. In 1984 zijn Roel en Berta begonnen in de kapsalon aan de burgemeester Haitsmalaan. In eerste instantie was alleen Berta werkzaam in de kapsalon, maar al snel, vanaf 1988, kwam Roel hier bij in.

Kapsalon Berta is een bedrijf dat steeds uitdagingen aangaat. Ze vinden het belangrijk dat het hele gezin bij hen terecht kan. In 2011 hebben zij de salon verbouwd en een ruime opzet gegeven, maar ze blijven werken met een gering aantal stylisten. Kapsalon Berta neemt de tijd voor haar klanten, om zo in staat te zijn absolute kwaliteit te bieden.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is het niet alleen belangrijk om met de juiste haar- en kleurproducten te werken, maar vooral waar haal je je inspiratie vandaan om je passie te behouden. Dat vindt de kapsalon in het brede educatie progamma van Keune. Hier volgen zij jaarlijks vele cursussen om up to date te blijven. Dit geeft hen elk seizoen genoeg input om alles uit hun vak te halen voor de klanten.

Naast het behandelen en advies geven over haar en over de hoofdhuid, verzorgt kapsalon Berta ook alles wat met Sinterklaas en zwarte Piet te maken heeft! Je kunt bij hen terecht voor verhuur en schminken van een complete Sinterklaas- en zwarte Piet outfit.

Kapsalon Berta beschikt niet over een eigen website, maar heeft wel een Facebookpagina: www.facebook.com/kapsalonberta en een account op Instagram: @kapsalonberta. Zeker de moeite waard om eens een kijkje op te nemen!