Sponsorcommissie houdt geslaagde meet-and-greet

  • november 15, 2015

Vrijdag 13 november stond de jaarlijkse meet-and-greet op het programma tussen de Businessclubleden en de spelers van de A-selectie. Het aantal Businessclubleden is de afgelopen periode flink toegenomen. Ook enkele bedrijven uit de regio Zwolle hebben zich aangesloten. Daarom koos de sponsorcommissie ervoor om deze avond plaats te laten vinden in Zwolle en wel bij kersvers BC-lid Sportcampus de Pelikaan. Sponsoren uit de regio Nijeveen hadden de mogelijkheid om samen met de spelers van de A-selectie mee te rijden naar de betreffende locatie.

Ongeveer dertig sponsoren bezochten de avond en samen met de spelers en staf van de A-selectie werden ze met koffie en thee ontvangen op de prachtige accommodatie van Sportcampus De Pelikaan. Roelof Jan Vochteloo was de spreker deze avond en hij stelde met korte interviews alle nieuwe BC-leden voor. Hoofdtrainer Daniël Hulzebosch introduceerde vervolgens de drie nieuwe spelers van de A-selectie aan de sponsoren; Iris Hulzebosch, Leander Zwolle en Nienke Hintzbergen.

Na het poseren voor de groepsfoto, gemaakt door fotograaf Henk Slagter, was het tijd voor een afsluitende borrel en een hapje, verzorgd door Bart Gouma. De sponsorcommissie kijkt met een tevreden gevoel terug op deze avond en samen met de BC-leden en de A-selectie kijken we uit naar een mooi Korfbal League seizoen.